Top
Heren ondergoed van RJ Bodywear

Heren ondergoed Pure Color

Het heren ondergoed uit de Pure Color collectie is gemaakt van microfibre (samenstelling 90% polyamide & 10% elastomeer). Dit houdt in dat het Pure Color ondergoed voor mannen van RJ Bodywear een hoog draagcomfort kent. Het microfibre dat het heren ondergoed van Pure Color rijk is bevat zeer veel filamenten. Dit leidt tot een stretch die optimaal is. Natuurlijk is dit niet het enige voordeel van Pure Color ondergoed! Pure Color heren ondergoed sluit uitstekend aan op de huid. Het is bijna naadloos. Pure Color ondergoed voor mannen voelt daarom als een tweede huid. Heren ondergoed van Pure Color rolt verder niet op en is niet zichtbaar onder kleding. Natuurlijk krimpt Pure Color niet tijdens het wassen. Ongekende voordelen dankzij een unieke collectie ondergoed.

Heren ondergoed Stretch Cotton

Het heren ondergoed uit de Stretch Cotton collectie kent hoogwaardige producten als tops en bottoms. Het ondergoed voor mannen uit de Stretch Cotton collectie kent een luxe uitstraling. Dit wordt gerealiseerd door een zeer mooie elastische single jersey (samenstelling 95% katoen & 5% elastomeer). Het heren ondergoed uit de Stretch Cotton collectie is zacht, bezit een perfecte pasvorm dat resulteert in een hoog draagcomfort. Ook dit ondergoed voor mannen biedt u ongekende voordelen.

Heren ondergoed van RJ Bodywear is verkrijgbaar in vele kleuren. Het assortiment ondergoed voor mannen wordt voornamelijk gekenmerkt door de aanwezigheid van diverse collecties kwalitatief hoogstaand ondergoed. Het RJ Bodywear heren ondergoed wordt aangeboden in de collecties Pure Color en Stretch Cotton.